Raamdecoratie

Laat u inspireren door onze nieuwe collectie raamdecoraties!

Rolgordijnen, horizontale jalouzien, vouwgordijnen, plisse’s enz. Alles wordt vakkundig gemeten op maat gemaakt en geplaatst. Keuze uit een gevarieerde en uitgebreide collektie, van diverse merken. Zoals Luxaflex, en Multisol

Maar ook voor maatwerk horren bent u bij ons aan het goede adres.


Rolgordijn

Op en top sfeermakers. Grote kleurkeuze. Uni of gedessineerd, sfeervol met structuur of ausbrenner. Verduisterend of transparant. De mogelijkheden zijn oneindig.

Vouwgordijnen

vouwgordijnen
Fraaie raamdecoratie, met of zonder baleinen, bloezend, of in soepele plooien. Gevoerd voor extra verduistering. Modellen uit bestaande collecties of een eigen stofkeuze.

Zonwering (buiten)

zonwering

Op de foto hierboven rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen, screens en markiezen.
Het nieuwe zomerseizoen is aan gebroken en wij hebben een geheel nieuw scherm dat aan alle eisen van degelijkheid en design voldoet.

Zonwering (binnen)

Voor binnenzonwering zijn de mogelijkheden talrijk. Temperatuur en lichtinval kunnen perfect geregeld worden. Zowel decoratief als functioneel. Plissés, jaloezieën horizontaal of verticaal, als gordijn, paneel- vouw- en rolgordijn. Met gemetalliseerde achterkant voor optimale zon- en warmtewering.

Horren

De tuin als verlengde van de woonkamer. Ventileren in slaapkamers. Waar het dan om gaat is frisse lucht naar binnen en lastige insecten buiten. Het is mogelijk, rollend, schuivend of op scharnieren.

Plisséhordeur

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

 

plisse

Drempelverlagende plissé hordeuren

Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De Plissé hordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden.

Dakramen

Ook een dakraam kan decoratief en functioneel aangekleed worden. Op maat gemaakt of standaard via een raamtype codering. In een handomdraai is lichtinval en warmtewering geregeld.

Paneelgordijnen

. Luxaflex    www.luxaflex.nl

. Multisol     www.multisol.nl

. Unilux

Vertical lamellen

Horizontale lamellen

Plissé

Plissé  gordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende lichtdoorlatende stoffen voor precieze lichtinstelling en privacy. Tevens bieden ze een uiterst vormvast plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen. Brede keuze uit transparante, semi-transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en vele kleuren.

Jaloezieën

Trendy leer, warm hout, sfeervol textiel, modern aluminium, maar ook praktisch kunststof.  In de collectie horizontale jaloezieen vindt u het allemaal in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Van de smalle 16 mm lamel tot de extra brede 70 mm jalouzie wat perfect in het huidige interieurbeeld past.

photogallery_homepage2