Lekker slapen in Loenen, snurken in Apeldoorn, dromen in Beekbergen en energiek ontwaken in Dieren!!

Slapen is natuurlijk bijzonder belangrijk. Iedereen heeft toch die zes tot acht uurtjes nodig iedere nacht. Of je nu in Afrika, Azie, Amerika, Dieren, ugchelen, de krim, rhienderen, hong kong, brummen, klarenbeek, Australie, Hoenderloo, Klaarbeek of Laag soeren slaapt……..dat doe je toch het liefste op een lekker bed? Of een echt goed boxspring. Een heerlijke zachte boxspring waarin u zo kunt wegzakken…en dromen van de mooiste dingen!!

 

Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste boxspring.

Een boxspring met electrische bediening van het hoofd- en voeteneind. Lekker een ontbijtje op bed. Of al zappend in slaap vallen?

 

Een mooie slaapkamer met de juiste kleuren om u heen kan uw nachtrust natuurlijk sterk bevorderen. Het is het laatste voordat u gaat slapen en het eerste als u wakker wordt. Of dat nu in apeldoorn, klaarbeek of loenen is…een mooie slaapkamer is gewoon heerlijk.

 

Misschien heeft uw wel meerdere slaapkamers, omdat u pas de lotto heeft gewonnnen!
Daar kunt u ook niets aan doen en we helpen u dan nog steeds net zo graag om deze mooi in te richten met een mooie boxspring. Ook als dit niet het geval is en u in de buurt van De krime, hoenderloo, dieren of klarenbeek woont mag u bij ons komen om de bedden te bekijken.

 

Kom gewoon eens een keer lekker bij ons in de showroom op het bed liggen!!

 

 

 

Een goed bed kunnen we voor u verzorgen….alleen nog geen droomgarantie. 🙂